Deze dumplings heb ik gemaakt met gehakt, je kunt er ook voor kiezen om andere ingrediënten te gebruiken. Stop erin wat jij lekker vindt! Zo zijn dumplings met voorgekookte garnalen…
Archives
-
-
Oeh wat heb ik lekkere falafel gegeten op vakantie in Israël, ik kreeg er geen genoeg van! Op vakantie ga ik altijd graag kookwinkels naar binnen op zoek naar iets…
-
Smul jij ook altijd zo van deze vegetarische kikkererwtenpasta? Ik eet bijna dagelijks Hummus bij mijn lunch, lekker op bijvoorbeeld een cracker met een hardgekookt eitje of stukjes avocado. Bij…
-
Deze dip heeft aubergine als basis en komt oorspronkelijk uit het Midden Oosten. Makkelijk om te bereiden en erg lekker met plat brood uit de pan en andere dipjes (Hummus,…
-
In februari 2017 ben ik met een groep leerlingen van de middelbare school waar ik werk naar Uganda geweest om daar een aantal projecten te bezoeken en de handen uit…
-
Deze samosa’s hebben wij in Uganda leren maken en daarna zelf mogen opsmikkelen tijdens de lunch bij de oma van Rosa! Onvergetelijk! Hoeveelheden in het recept zijn voor een hapje…
-
In Vietnam vind je overal rijst, gewone rijst, rijstvellen in loempia’s, rijstnoedels als salade of in de soep. Rijst is één van de hoofdingrediënten in de Vietnamese keuken. In dit…
-
In Vietnam tijdens onze kookles gemaakt, thuis moest natuurlijk de hele familie aan de bak om dit ook te leren! Hier het recept van frisse verse Vietnamese Springrolls waarbij rijstvellen…
-
Een overheerlijke mix van groenten met ei, pindasaus en kroepoek. Om je vingers bij af te likken! <3 pindasaus 😉 Dit Indonesische groentegerecht wordt traditioneel niet op een broodje geserveerd.…
-
Streetfood uit Thailand, makkelijk te bereiden in je eigen Nederlandse keuken 😉 Dit gerecht breng je op smaak met sojasaus, pinda’s en vissaus voor de oosterse touch, als frisje komt…