Als Limburgse moet je natuurlijk wel goede vlaai (of vla 😉 ) kunnen maken. Samen met mijn moeder ging ik aan de slag en leerde alle vlaai technieken. Kneden, gooien…
Archives
-
-
Een fruitvlaai lust iedereen! Dit is het basisrecept voor het maken van verschillende soorten fruitvlaai. Ik maak dit recept graag met kersen, maar appel, (zwarte) pruimen, abrikoos, bessen of gemengd…
-
Deze puddingkruimelvlaai zal ik nog vaak gaan bereiden in mijn leven, dit is namelijk de lievelingsvlaai van mijn vriend. Romige pudding, met crunchy kruimels die volgens Roel ‘poppen’ als je…
-
Het recept van deze Carrot Cake koekjes schreef ik als gastblog op ingfoodandlife.nl, de blog waarin voedingscoach Inge een ‘bakselboek’ is begonnen met daarin…
-
Tatatadaaaaa daar is hij dan. Het recept voor de sponscake met blauwe bessen en witte chocolade. Als je het mij vraagt de perfecte combinatie! Ik maakte deze sponscake in een…
-
Deze dumplings heb ik gemaakt met gehakt, je kunt er ook voor kiezen om andere ingrediënten te gebruiken. Stop erin wat jij lekker vindt! Zo zijn dumplings met voorgekookte garnalen…
-
Chocoladetaart, van lagen cake gevuld en bestreken met fudgecrème. Chocobommetje Recept Afdrukken MaaltijdBaksels KeukenGebak Porties Prep Tijd 1 taart 100 min Porties Prep Tijd 1 taart 100 min Chocobommetje…
-
Lekker als vervanging voor pitabroodjes of brood om lekker mee te dippen bij de borrel. Plat brood, in de pan gebakken…
-
In februari 2017 ben ik met een groep leerlingen van de middelbare school waar ik werk naar Uganda geweest om daar een aantal projecten te bezoeken en de handen uit…
-
Deze samosa’s hebben wij in Uganda leren maken en daarna zelf mogen opsmikkelen tijdens de lunch bij de oma van Rosa! Onvergetelijk! Hoeveelheden in het recept zijn voor een hapje…