Fris, zoet, kruimels, een feestje op je gebaksbordje.
Archives
-
-
Het recept van deze Carrot Cake koekjes schreef ik als gastblog op ingfoodandlife.nl, de blog waarin voedingscoach Inge een ‘bakselboek’ is begonnen met daarin…
-
Een lekkere burger, maar wel net even iets anders door het Aziatisch tintje. Hier is hij goedgekeurd door de voedselkeuringscommissie en…
-
Deze samosa’s hebben wij in Uganda leren maken en daarna zelf mogen opsmikkelen tijdens de lunch bij de oma van Rosa! Onvergetelijk! Hoeveelheden in het recept zijn voor een hapje…
-
Om ons goed voor te bereiden op onze verhuizing van Den Haag naar het Brabantse mooie land, hier een goed gelukte poging voor het zelf maken van worstenbroodjes. Worstenbroodjes Recept…
-
Lekker als lunch of voorgerecht, maar ook lekker als tapas bij andere kleine gerechtjes! Zalmpakketjes Recept Afdrukken MaaltijdLunch, Tapas, Voorgerecht Porties Prep Tijd 4 pakketjes 5 min Kook Tijd 20…
-
Zelfgemaakte verse, knapperige loempia’s. Dit recept is voor het maken van grote loempia’s. Als hoofdgerecht eten wij 2 loempia’s per persoon. Idee voor de volgende keer is om kleine loempiaatjes te maken of…
-
Gehaktballetjes uit de oven, erg lekker en snel gemaakt. Deze gehaktballetjes gebruik ik in mijn recepten: pitabroodjes met gehaktballetjes en spitskool ( gehaktballetjes met tagliatelle en zelfgemaakte paprikasaus ) Handig…
-
Lekker nu het buiten weer kouder wordt! Te serveren als lunch of met een kop soep als avondeten. De broodjes zijn afgebakken goed te bewaren in plastic zakjes in de…
-
Snel iets lekkers bij de thee? Deze koekjes zijn in een handomdraai gemaakt. Zandkoekjes Recept Afdrukken MaaltijdBaksels KeukenKoekjes Porties Prep Tijd 12 koekjes (ongeveer) 70 min Kook Tijd 10 min…