Appeltaart op een bakplaat
Maaltijd
Baksels
Porties
Prep Tijd
8
personen
15
min
Kook Tijd
45
min
Porties
Prep Tijd
8
personen
15
min
Kook Tijd
45
min
Ingrediënten
250
gr
Boter
200
gr
Suiker
2
zakjes
Vanille suiker
1
Citroen
te gebruiken voor het sap
4
Eieren
500
gr
Bloem
1
pakje
Bakpoeder
4
grote
Appels
(bij kleinere appels zijn er meer appels nodig)
2
el
Kaneel
Instructies
Meng de boter, suiker, vanilla suiker en het citroensap in een grote kom.
Voeg de eieren (in totaal 4 stuks) er stuk voor stuk bij.
Voeg de bloem en het bakpoeder toe, en kneed het geheel goed met de handen.
Verwarm de oven voor op 200 graden celcius.
Snijd de appels in reepjes, en bestrooi de appelreepjes met kaneel.
Verdeel het deeg op een bakplaat met bakpapier en druk de reepjes appel in het deeg.
Zet de bakplaat midden in de oven en bak 45 min. op 200 graden.