Als wij dan toch aan het BBQ’en zijn geslagen is het natuurlijk heerlijk om er warm brood bij te serveren. En omdat we de stokbroden op een gegeven moment wel hebben gezien hebben wij deze keer platte broodjes op de BBQ gemaakt. Lekker, warm, en heerlijk ‘dipbaar’ in alle sausjes!
Ingrediënten
Deeg
- 400 gr Zelfrijzend Bakmeel
- 1 tl Zout
- 320 gr Yoghurt
- 1 el Zhug specerijenmelange
- 1 el gekneusde komijnzaadjes
Bij het bakken van de broodjes
Porties: BBQ Broodjes
Instructies
- Steek de BBQ aan.
- Doe alle ingrediënten in een kom en kneed het tot een mooi glad deeg.
- Verdeel het deeg in 8 porties en druk iedere portie tot een plat broodje van ongeveer 10 cm doorsnede.
- Gril de broodjes in 4 minuten op het BBQ rooster totdat ze knapperig en bruin zijn. Draai de broodjes om, besprenkel ze met een beetje olijfolie en zeezout. Gril nog 4 minuten en serveer je broodjes warm. Lekkel lekkel!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe