BiBaBoerencake
De aller aller lekkerste 😉
Porties Prep Tijd
1Cake 10min
Kook Tijd
60min
Porties Prep Tijd
1Cake 10min
Kook Tijd
60min
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  2. Bekleed je bakvorm met bakpapier.
  3. Mix de boter met de suiker en je vanillesuiker luchtig.
  4. Voeg de eitjes 1 voor 1 toe en mix steeds kort door. Voeg het volgende ei pas toe als het andere ei is opgenomen in je mix.
  5. Voeg de bloem toe, eerst goed roeren, anders heb je een witte keuken 😉 en mix nog een keer door.
  6. Last but not least, voeg de melk toe en mix het geheel tot een glad beslag.
  7. Giet je beslag in de cakevorm en plaats deze in het midden van je voorverwarmde oven.
  8. Bak de cake in +/- 60 minuten mooi gaar. Controleer met een saté prikker of je cake gaar is, komt de prikker schoon uit je cake dan is je cake gaar.
  9. Haal de cake uit de oven. Laat de cake na het bakken nog 10 minuten afkoelen in het bakblik voordat je hem op een rooster stort en verder laat afkoelen.
  10. 30 minuten later is de cake bij ons thuis verdwenen, geen idee hoe.., let me know als jullie dit ook ervaren 😉
Notities