Cheesecake met maltezers
Een romige taart met een knapperige bodem van Bastogne koekjes en een vulling met Maltezers.
Porties Prep Tijd
12stukjes 40min + 1 nachtje wachten
Porties Prep Tijd
12stukjes 40min + 1 nachtje wachten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verkruimel de koekjes en meng deze met de gesmolten boter. Bekleed een springvorm met bakpapier en schep het mengsel erin. Druk het stevig aan zodat het een goede stevige bodem zal worden. Zet de springvorm met bodem ongeveer 30 min in de koelkast zodat de boter weer hard kan worden.
  2. Klop ondertussen in een kom de roomkaas samen met de crème fraîche, poedersuiker en het vanille aroma. Hak de helft van je Maltesers grof en voeg deze ook toe aan dit mengsel.
  3. Verdeel dit mengsel over je bodem en laat het een nachtje opstijven in de koelkast. Strooi voordat je gaat aanvallen aan dit lekkers eerst de overgebleven Maltesers over de bovenkant van de cheesecake.