Lekker met brood om te dippen in de pittige saus van de chili!
Ingrediënten
- 400 gr Mager rundergehakt
- 3 Paprikas
- 2 Rode uien
- 1 Peper Spaanse
- 1 blikje Kidneybonen
- 1 blikje Mais
- 1 bosje Koriander
- 1 tl Paprikapoeder
- 2 Teentjes knoflook
- 4 Trostomaten in kleine blokjes
- 100 ml Bouillon van bouillonblok
- 1 Stokbrood
Porties: personen
Instructies
- Gebruik voor het bereiden van dit recept een grote hapjespan met deksel. Snij de rode ui en paprika's in stukjes. Bak dit op laag vuur kort in een scheutje olijfolie
- Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg dan ook de geperste teentjes knoflook, het paprikapoeder, en de gesneden Spaanse peper toe.
- Als het gehakt gaar is voeg dan de tomaten in kleine blokjes toe, samen met de bouillon.
- Laat de chili zachtjes inkoken. Voeg als de chili goed genoeg is ingekookt de uitgelekte kidneybonen en mais toe. Garneer met blaadjes koriander en serveer met stukjes stokbrood.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe