Chinese Snoepsoep
Porties Prep Tijd
8porties 30min
Porties Prep Tijd
8porties 30min
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de olie in een soepketel en fruit de ui, knoflook, tomatenpuree, gemberpoeder, en 1 el water gedurende 3 minuten aan.
  2. Voeg daarna 1,5 liter water, 3 bouillonblokken, appelmoes, tomatenblokjes en suiker toe en laat het een kwartier pruttelen op een laag vuurtje.
  3. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak 2 omeletten van 2x 3 losgeklopte eieren. Snijd de omelet als hij klaar is in reepjes. Snijd ook de bosui in ringen.
  4. Meng (lepel voor lepel) de maïzena met water (1 el maïzena met 1 el water), en voeg dit mengsel steeds al roerend door de soep. Wacht tot de soep licht gebonden is en neem deze dan van de warmtebron. Breng op smaak met zout en peper. Serveer in een soepkom met de taugé, reepjes omelet en garneer met bosui.