Chocolicious Bananenbrood
Heb jij zin in een gezond stukje bananenbrood maar wel met een chocotwist? Dan is dit recept echt iets voor jouw! Tip: Ik gebruik een ronde springvorm en na het bakken snij ik het bananenbrood in 4 delen, die ik los invries. Zo heb je altijd vers bananenbrood!
Porties Prep Tijd
1bananenbrood 1uur
Porties Prep Tijd
1bananenbrood 1uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 200 graden Celcius.
  2. Meng alle ingrediënten, behalve de chocolade chips, met een mixer goed door elkaar. Let op: zorg ervoor dat je kokosolie gesmolten is.
  3. Roer de chocolade chips als laatste met een lepel door je beslag.
  4. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en spuit de randen in met bakspray.
  5. Giet je beslag in de springvorm.
  6. Bak je brood gaar in 45 minuten, test daarna met een satéprikker of je cake helemaal gaar geworden is. Klaar 😀
Notities