Deze repen zijn naar het recept van Rens Kroes voor lemon bars. Echt een toppertje! Lekker als ontbijt of om mee te nemen als lunch.
Ingrediënten
- 2 Eieren Bodem
- 175 gr Tarwemeel Bodem
- snufje Zout Bodem
- 85 ml Agavesiroop Bodem
- 100 gr Kokosolie Bodem
- 1 el citroensap Bodem
- 4 Eieren Vulling
- 1 el Citroenschil Vulling
- 2 el Speltmeel Vulling
- 2 Citroenen, te gebruiken voor het sap Vulling
- 100 ml Agavesiroop Vulling
- 1 bakje Blauwe bessen Vulling
Porties: repen
Instructies
- Verwarm je over voor op 180 graden.
- Verwam de kokosolie in een pannetje. Voeg daarna alle ingedienten voor de bodem in een kom + de gesmolten kokosolie en kneed dit goed door elkaar.
- Bedek een langwerpige bakvorm met bakpapier, leg hier de mix voor de bodem in, druk goed aan en zorg dat deze overal even dik is.
- Bak de bodem 20 minuten in de voorverwarmde oven
- Ondertussen maken wij de vulling. Klop de eieren, rasp de citroen en voeg alle andere ingredienten behalve de bessen toe. Meng dit goed door elkaar.
- Verdeel de blauwe bessen over de bodem, en schenk de mix voor de vulling eroverheen.
- Bak het geheel 50 min op 160 graden.
- Laat het daarna afkoelen en plaats het een nachtje afgedekt in de koelkast. Aanvallen maar!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe