Citroen Bes repen
Maaltijd
Baksels
,
Lunch
,
Ontbijt
Porties
Prep Tijd
8
repen
90
min
Kook Tijd
70
min
Porties
Prep Tijd
8
repen
90
min
Kook Tijd
70
min
Ingrediënten
2
Eieren
Bodem
175
gr
Tarwemeel
Bodem
snufje
Zout
Bodem
85
ml
Agavesiroop
Bodem
100
gr
Kokosolie
Bodem
1
el
citroensap
Bodem
4
Eieren
Vulling
1
el
Citroenschil
Vulling
2
el
Speltmeel
Vulling
2
Citroenen, te gebruiken voor het sap
Vulling
100
ml
Agavesiroop
Vulling
1
bakje
Blauwe bessen
Vulling
Instructies
Verwarm je over voor op 180 graden.
Verwam de kokosolie in een pannetje. Voeg daarna alle ingedienten voor de bodem in een kom + de gesmolten kokosolie en kneed dit goed door elkaar.
Bedek een langwerpige bakvorm met bakpapier, leg hier de mix voor de bodem in, druk goed aan en zorg dat deze overal even dik is.
Bak de bodem 20 minuten in de voorverwarmde oven
Ondertussen maken wij de vulling. Klop de eieren, rasp de citroen en voeg alle andere ingredienten behalve de bessen toe. Meng dit goed door elkaar.
Verdeel de blauwe bessen over de bodem, en schenk de mix voor de vulling eroverheen.
Bak het geheel 50 min op 160 graden.
Laat het daarna afkoelen en plaats het een nachtje afgedekt in de koelkast. Aanvallen maar!