Vandaag heb ik samen met Jeroen gekookt. Zijn idee: ‘wij gaan vandaag iets koken met bakbanaan! “. Dus hieronder wat wij gemaakt hebben.
Ingrediënten
- 1 zakje Lemongrass currypasta
- 800 ml Kokosmelk 2 blikjes
- 2 Kipfilets
- 2 handjes Sperziebonen
- 1 Bakbanaan
- 1 groene Paprika
- 1 Winterpeen
- 2 Naanbroden
Porties: personen
Instructies
- Dop en halveer de sperziebonen. Snij de paprika in stukjes en de bakbanaan en winterpeen in schijfjes.
- Bak de bakbanaan in een hapjespan in een scheut olijfolie. Bak de banaan ongeveer 5 minuutjes.
- Snij de kipfilet in blokjes en bak deze in een aparte pan.
- Voeg de lemongrasspasta en de kokosmelk toe aan de hapjespan. Breng aan de kook en voeg daarna ook de bonen, winterpeen en paprika toe.
- Laat de groenten goed gaar koken. In de tijd dat deze koken kookt ook de hoeveelheid kokosmelk iets in. Voeg als laatste de gebakken blokjes kip toe.
- Bak het naanbrood 5 min. in de oven. Daarna opdienen, het brood lekker soppen in de curry en smikkelen maar.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe