Curry met bakbanaan
Maaltijd
Hoofdgerecht
Keuken
Aziatisch
Porties
Prep Tijd
3
personen
30
min.
Porties
Prep Tijd
3
personen
30
min.
Ingrediënten
1
zakje
Lemongrass currypasta
800
ml
Kokosmelk
2 blikjes
2
Kipfilets
2
handjes
Sperziebonen
1
Bakbanaan
1
groene
Paprika
1
Winterpeen
2
Naanbroden
Instructies
Dop en halveer de sperziebonen. Snij de paprika in stukjes en de bakbanaan en winterpeen in schijfjes.
Bak de bakbanaan in een hapjespan in een scheut olijfolie. Bak de banaan ongeveer 5 minuutjes.
Snij de kipfilet in blokjes en bak deze in een aparte pan.
Voeg de lemongrasspasta en de kokosmelk toe aan de hapjespan. Breng aan de kook en voeg daarna ook de bonen, winterpeen en paprika toe.
Laat de groenten goed gaar koken. In de tijd dat deze koken kookt ook de hoeveelheid kokosmelk iets in. Voeg als laatste de gebakken blokjes kip toe.
Bak het naanbrood 5 min. in de oven. Daarna opdienen, het brood lekker soppen in de curry en smikkelen maar.