Fudge van witte chocolade met pecannoten
Porties Prep Tijd
20stukjes 10min
Passieve Tijd
3uur in koelkast
Porties Prep Tijd
20stukjes 10min
Passieve Tijd
3uur in koelkast
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de witte chocolade (in blokjes) samen met de roomboter in een kom en smelt deze au bain-marie.
  2. Bedek een bakblik of een kleine ovenschaal met bakpapier
  3. Hak de pecannoten in grove stukken.
  4. Als de chocolade gesmolten is draai je het vuur uit en voeg je het blikje gecondenseerde melk toe. Roer het geheel goed door. Voeg de helft van je gehakte pecannoten toe en roer deze door je mengsel.
  5. Giet je mengsel op je met bakpapier beklede bakblik en strooi de andere helft van de gehakte pecannoten over het mengsel. Druk de pecannoten voorzichtig aan.
  6. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur en plaats het daarna voor minimaal 3 uur in de koelkast zodat het kan opstijven.
  7. Snijd de fudge in blokken en aanvallen maar!