Goulashsoep
Porties Prep Tijd
6Personen 3Uur
Porties Prep Tijd
6Personen 3Uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Fruit de gesnipperde ui en en knoflook aan in beetje boter in een hapjespan of soepketel.
  2. Snij de runderriblap in blokjes en bestrooi met peper en zout, bak daarna de blokjes aan op hoog vuur samen met de ui en knoflook.
  3. Strooi de kruiden over het vlees in de pan en bak deze even mee. Strooi daarna de bloem over je vlees en schep het er goed doorheen
  4. Voeg daarna de blikken tomaten en de runderbouillon toe. Laat het geheel 2 uur op laag vuur sudderen zodat het vlees goed gaar en mals wordt.
  5. Snij de aardappels en paprika’s in blokjes. Voeg deze na het twee uur sudderen toe aan je soep en laat ze nog 30 minuten mee sudderen zodat de aardappels gaar worden en de paprika zacht.
  6. Breng je soep verder op smaak met peper en zout.
Notities