|
Smul jij ook altijd zo van deze vegetarische kikkererwtenpasta? Ik eet bijna dagelijks Hummus bij mijn lunch, lekker op bijvoorbeeld een cracker met een hardgekookt eitje of stukjes avocado. Bij een avondmaaltijd of borrel is Hummus heerlijk om te eten met plat brood uit de pan en andere mezze dipjes (Baba Ganoush, Labneh).
Ingrediënten
- 300 gr Kikkererwten (uit blik)
- 2 el citroensap
- 1 el Olijfolie
- 2 teentjes Knoflook geperst
- 1 tl Komijnpoeder
- 1 tl Bakpoeder
- Zout en peper naar eigen smaak toevoegen
Porties: goed gevuld kommetje
Instructies
- Laat de kikkererwten uitlekken en pureer ze in een kom met 1 eetlepel water en 1 eetlepel olijfolie, gebruik een staafmixer of blender.
- Voeg alle andere ingrediënten toe en meng goed met de gepureerde erwten. Aanvallen maar!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe