De gezonde variant van Kipkerrie salade
Wat hou ik van een lekkere salade op mijn broodje of toastje, maar wat een calorietjes en wat een hoop mayo.. Hierbij mijn gezonde en oehlalalekkere versie 🙂 Enjoy!
Porties Prep Tijd
1grote bak 20min
Porties Prep Tijd
1grote bak 20min
Ingrediënten
Instructies
  1. Voeg een halve kippen bouillionblok toe aan 0.5 liter water in een pan. Breng dit aan de kook en voeg de kipfilets toe. Laat deze 15 minuten rustig gaar koken.
  2. In de schaal waarin je de salade straks ook gaat bewaren meng je door elkaar: – de griekse yogurt – gesnipperde lente uitjes – de augurk, gesneden in kleine stukjes – de kruiden
  3. Na de kooktijd leg je de kipfilets op een snijplank en trek je ze met twee vorken goed uit elkaar totdat je ‘pulled chicken’ krijgt.
  4. Laat het goed afkoelen en schep de kip daarna goed door je saus. Zet je kipkerriesalade koud en smakelijk eten.