Kokos garnalen
Porties Prep Tijd
45Garnalen 30Min
Porties Prep Tijd
45Garnalen 30Min
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 220 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en het deze een klein beetje in.
  2. Spoel de garnalen af in een vergiet en laat ze goed uitlekken
  3. Doe de bloem in een kommetje
  4. Klop de eiwitten los in een ander kommetje
  5. Doe de volgende ingrediënten in een hersluitbaar vriezerzakje: chilipoeder, cayennepeper, paneermeel, kokosrasp.
  6. Haal dan garnaal voor garnaal door het meel, daarna door het eiwit en stop deze als laatste in het vriezerzakje bij de mix. Schud het zakje goed zodat de garnaal een laagje krijgt, leg de garnaal nu op de bakplaat en herhaal dit voor alle garnalen.
  7. Plaats de bakplaat met alle garnalen voor 12 minuten in de voorverwarmde oven
  8. Door ze bij het eten in chilisaus en geniet ?