De soep was al weggeslurpt voordat de foto gemaakt was 😉 snel nog eens maken dus!
Ingrediënten
De soep
- 2 teentjes Knoflook uitgeperst
- 3 cm Gember fijngesneden
- 1 el Sesamzaadjes gemalen
- 1 sjalotje fijngehakt
- 1 el Sesamolie
- 1 el Sojasaus
- 3 el miso
- 1 tl Sambal
- 1 el Suiker
- 1 liter Kippenbouillon gemaakt van 1 boullionblokje
Porties: personen
Instructies
- Zet een grote soeppan op je kookplaat en fruit de knoflook, gember, sjalot en sesamolie zachtjes aan. Voeg daarna de sambal en de miso toe, roer goed door. Voeg daarna de gemalen sesamzaadjes toe.
- Voeg na even kort bakken de kippenbouillon en de sojasaus toe en breng de soep aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken.
- Bereid de vulling voor je soep.
- Verdeel de miso soep over je kommen, verdeel daarna de vulling over de kommen. Slurpen maar!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe