Voor het maken van dit recept gebruik ik het recept van oven gehaktballetjes.
Ingrediënten
- 1 kleine Spitskool in repen gesneden
- 1 el Mayonaise
- 1 el Franse mosterd
- 1 el Zure room
- 4 grote Shoarmabroodjes
- 1 portie Oven gehaktballetjes Zie het recept voor Oven gehaktballetjes
Porties: personen
Instructies
- Kook de gesneden spitskool 1 minuut in ruim water, spoel daarna af met koud water in een vergiet. Laat de spitskool goed uitlekken.
- Zet de oven aan en bak de shoarmabroodjes volgens instructive op de verpakking af.
- Meng in een kom de mayonaise, mosterd, zure room en spitskool door elkaar.
- Verwarm je gehaktballetjes (in een pan, in de voorverwarmde oven bij de shoarmabroodjes, of 4 min in de magnetron)
- Vul de broodjes met de kool en de balletjes en aanvallen maar!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe