Pitabroodjes met gehaktballetjes en spitskool
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Vlees
Porties
Prep Tijd
2
personen
15
min
Porties
Prep Tijd
2
personen
15
min
Ingrediënten
1
kleine
Spitskool
in repen gesneden
1
el
Mayonaise
1
el
Franse mosterd
1
el
Zure room
4
grote
Shoarmabroodjes
1
portie
Oven gehaktballetjes
Zie het recept voor Oven gehaktballetjes
Instructies
Kook de gesneden spitskool 1 minuut in ruim water, spoel daarna af met koud water in een vergiet. Laat de spitskool goed uitlekken.
Zet de oven aan en bak de shoarmabroodjes volgens instructive op de verpakking af.
Meng in een kom de mayonaise, mosterd, zure room en spitskool door elkaar.
Verwarm je gehaktballetjes (in een pan, in de voorverwarmde oven bij de shoarmabroodjes, of 4 min in de magnetron)
Vul de broodjes met de kool en de balletjes en aanvallen maar!