Ingrediënten
- 2 el Zonnebloemolie
- 1 Ui in partjes
- 2 Groene Paprika's in blokjes
- 1 bakje Groene Curry Boemboe
- 2 Zoete aardappels in blokjes
- 100 gr Santen (kokoscreme)
- 300 ml Visbouillon
- 1 Kabeljauwhaasje in gelijke stukken
- Koriander om te garneren.
- Basmatirijst
Porties: personen
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui aan.
- Voeg de paprika en boemboe toe en fruit een paar minuten mee.
- Voeg daarna de aardappelblokjes, santen en visbouillon toe en breng het geheel langzaam aan de kook. Laat de curry 15 min zachtjes sudderen met de deksel op de pan.
- Kook de rijst volgens instructie op de verpakking en serveer onder de curry of in een aparte kom.
- Leg de stukjes vis in de curry en laat dit nog 10 minuten verder sudderen op een lage stand.
- Garneer met koriander.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe