Ingrediënten
- 1 rol vers hartig taartdeeg Of een rol verse pizzabodem
- 4 el Griekse Yoghurt
- 2 el Olijfolie
- basilicium
- handje Zwarte Olijven
- handje Cherrytomaatjes
- 4 Eieren
- 1 pakje prosciutto ham
- 2 handjes rucola
- parmenzaanse kaas
Porties: personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden (kijk voor de exacte temperatuur en de baktijd op de verpakking van je deeg).
- Rol je verse deeg uit op een vel bakpapier. Roer de yoghurt, olijfolie en basilicum door elkaar en bestrijk hier het deeg mee.
- Snij de olijven en tomaatjes in plakjes en verdeel deze over het deeg.
- Breek dan voorzichtig de 4 eieren boven je deeg, zorg dat de eidooiers mooi heel blijven.
- Bak je hartige plaattaart nu 25-30 min in de voorverwarmde oven.
- Als de taart uit de oven komt, verdeel dan de rucola, prosciutto ham en parmenzaanse kaas over de top en aansnijden maar!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe