Plaattaart met eitjes
Porties
4
personen
Porties
4
personen
Ingrediënten
1
rol
vers hartig taartdeeg
Of een rol verse pizzabodem
4
el
Griekse Yoghurt
2
el
Olijfolie
basilicium
handje
Zwarte Olijven
handje
Cherrytomaatjes
4
Eieren
1
pakje
prosciutto ham
2
handjes
rucola
parmenzaanse kaas
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden (kijk voor de exacte temperatuur en de baktijd op de verpakking van je deeg).
Rol je verse deeg uit op een vel bakpapier. Roer de yoghurt, olijfolie en basilicum door elkaar en bestrijk hier het deeg mee.
Snij de olijven en tomaatjes in plakjes en verdeel deze over het deeg.
Breek dan voorzichtig de 4 eieren boven je deeg, zorg dat de eidooiers mooi heel blijven.
Bak je hartige plaattaart nu 25-30 min in de voorverwarmde oven.
Als de taart uit de oven komt, verdeel dan de rucola, prosciutto ham en parmenzaanse kaas over de top en aansnijden maar!
Notities