Quinoasalade met kip
Dit recept voor quinoa met kip is zowel warm als koud lekker te eten.
Porties Prep Tijd
2porties 5min
Kook Tijd
15min
Porties Prep Tijd
2porties 5min
Kook Tijd
15min
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de quinoa korrels met de rozijntjes en de Ras el Hanout in een kom en laat ze in kokend water wellen. Zet de korrels goed onder water en let erop dat ze niet helemaal droog komen te staan. Schep af en toe om.
  2. Kook de broccoliroosjes in ruim water totdat ze gaar zijn, voeg op het laatste moment de tuinerwten toe zodat deze ontdooien.
  3. Gril de in blokjes gesneden kip in een scheutje olijfolie . Als de kip goed gaar is, voeg de gewelde quinoa toe en bak kort mee. Schep goed om zodat de quinoa niet aanbakt.
  4. Voeg de broccoli en tuinbonen toe aan de pan met kip en quinoa. Schep alles goed door elkaar.
  5. Maak de dressing door alle ingredienten voor de dressing goed door elkaar te mengen. Verdeel de warme of koude salade over twee borden en voeg bij iedere portie een schepje dressing doe. Smakelijk eten!