Een fris stamppotje van aardappel, rode, ui en venkel met daar doorheen Crème Fraiche, gerookte zalm en tuinkers. Lekker zomers stamppotje om in de tuin te verorberen 🙂
Ingrediënten
- 5 Aardappels (groot, anders meer)
- 2 Rode uien Gesnipperd
- 1 Venkel Gesneden in reepjes
- 1/2 Beker Créme Fraiche 100gr
- 1/2 Verpakking Gerookte Noorse zalm
- 1/2 Bakje Tuinkers Geknipt van het bed
- Peper
Porties: Personen
Instructies
- Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer een kwartiertje gaar. Verhit in een koekenpan een beetje olijfolie en fruit de ui aan. Voeg de reepjes venkel samen met de peper toe en bak deze in ongeveer 6 minuten beetgaar.
- Giet de aardappelen af maar bewaar een half glaasje kookvocht, voeg de crème fraiche en het halve glas kookvocht toe en stamp de aardappelen tot een romige puree.
- Schep de venkel, ui, zalm en tuinkers voorzichtig door de puree. Smakelijk eten!
Notities
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe