Tomatensoep blijft mijn ultieme favoriet, maar deze kan opgeleukt worden met paprika en balletjes.
Ingrediënten
- 3 Paprikas (paprikamix)
- 500 gr Romatomaten in partjes (ongeveer 7 stuks)
- 1 Ui Fijngesneden
- 2 Sausijsjes
- 1 el Olijfolie
- 15 gr Peterselie Fijngehakt
Porties: personen
Instructies
- - Snijd het velletje van de worstjes, kneed de helft van de peterselie door het vlees en draai er soepballetjes van.
- - Snijd de tomaten en paprika in blokjes
- - Verwarm de olie in een soepketel en fruit de fijngesneden ui. Voeg de tomaat en paprika erbij.
- - Laat dit 5 minuutjes op een zacht vuurtje koken.
- - Schenk 400 ml water bij de soep, en pureer alles met een staafmixer. Pureer de soep.
- - Braad in een pan de soepballetjes kort aan.
- - Laat de soep nog 10 minuten rustig doorkoken. Voeg de soepballetjes toe en voeg eventueel peper en zout toe. garneer met de rest van de peterselie.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe