Ramen-Burger
Porties Prep Tijd
2burgers 40min
Porties Prep Tijd
2burgers 40min
Ingrediënten
Het Ramen Broodje
De Burgers
Groenten
Instructies
  1. Doe de ongekookte noedels in een kom. Kook water in de waterkoker, giet het in de kom bij de noedels en laat ze 5 minuten in het gekookte water wellen.
  2. Giet de noedels af, leg ze terug in de kom en meng er het ei, peper, zout en het currypoeder doorheen.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Maak 4 gelijke porties van de noedels en vorm hier de ‘broodjes’ van. Als de olie warm is, bak de noedelbroodjes dan aan beide kanten knapperig, in circa 8 minuten.
  4. Meng in een kom het rundergehakt met een beetje peper en de sojasaus. Kneed twee burgers van het gehakt. Bak de burgers gaar in een koekenpan.
  5. Snijd de groenten in blokjes, bak deze ook kort aan in de koekenpan en voeg als laatste de hoisinsaus en de sesamzaadjes toe.
  6. Dan is het tijd om je ramen-burger te gaan bouwen en aanvallen maar! 請享用。(eet smakelijk 😉 )