Al jaren mijn favoriete ontbijt; kwark met kiwi en zelfgemaakte granola.
Deze variant is lekker zoet door de toevoeging van banaan en knapperig door de kokosolie. Hier kom ik mijn bed wel voor uit. Goedemorgen!
Ingrediënten
- 1 Rijpe banaan
- 1 tl Vanille-extract
- 1 el Kokosolie
- 100 gr Havermout
- 50 gr Zaden en pitten Bijv. Pompoenpitten
- 75 gr Notenmix
Porties: Porties
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bekleed een ovenschaal met bakpapier.
- Pak een kom, prak hier de rijpe banaan in totdat er geen stukjes meer te zien zijn. Voeg dan het vanille extract en de kokosolie toe en roer goed door.
- Voeg daarna de havermout, zaden/pitten en noten toe, roer goed door.
- Verdeel het mengsel over de bakplaat.
- Bak je granola 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Roer halverwege een keertje om.
- Laat de granola na het bakken helemaal afkoelen zodat hij goed knapperig kan worden.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe