Kidsproof en vegetarisch recept waar onze jongens en papa en mama van smullen. Lekker met naanbrood.
Ingrediënten
- Olijfolie Om in te bakken
- 2 Uien Gesnipperd
- 2 Teentjes Knoflook Geperst
- 2 cm Gember Geschild en in stukjes
- 1 el Garam masala
- 1 grote Zoete aardappel
- 400 gr Tomatenblokjes Uit blik
- 400 gr Gedroogde rode linzen
- 500 ml Groentebouillon
- 400 ml Kokosmelk Uit blik
- 1 Limoen Gebruik het sap
- Eventueel Naanbrood, dikke yoghurt, koriander
Porties: Personen
Instructies
- Doe een scheut olijfolie in een ruime hapjespan. Voeg de knoflook, ui, gember en garam masala toe aan de pan. Blijf roeren totdat je de specerijen goed begint te ruiken.
- Schil en snijd de zoete aardappel in dobbelstenen en laat 5 min. meebakken op laag vuur.
- Voeg de tomatenblokjes, linzen en bouillon toe. Doe de deksel op de pan en laat 20 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de kokosmelk en het limoensap erbij en breng het geheel nog even aan de kook.
- Smikkelen maar! Lekker met naanbrood en toppings als dikke yoghurt en koriander.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe