Tijdens onze citytrip naar Rome heb ik een aantal kookwinkeltjes bezocht en kon ik het niet laten om zwarte inktvispasta te kopen. Wat staat er mooi bij zwart? Kleur! Dus daarom hier een recept van zwarte pasta met zalm, tomaatjes en paprika.
Ingrediënten
- 250 gr Tagliolini al nero di seppia (zwarte pasta)
- 2 moten Zalm
- 1 klein bakje Créme Fraiche (125 gr)
- Olijfolie
- 2 Paprikas Verschillende kleuren in stukjes
- 1 bakje Cherrytomaten
- Verse Basilicum
- 3 takjes Tijm
- 1/2 Citroen Alleen de rasp gebruiken
- Bakpapier
Porties: Personen
Instructies
- - Kook de zwarte pasta in voldoende water met zout. - Bak de paprikastukjes in 2 eetlepels olijfolie - Snij de cherrytomaatjes in tweeën en leg de stukjes op een met bakpapier beklede bakplaat, voeg een beetje olijfolie en de takjes tijm toe. Leg de tomaatjes 5 minuten onder de grill. - Meng in een kom de crème fraiche, citroenrasp en een eetlepel olijfolie. - Bak de moten zalm in een pan, zorg dat ze mooi roze van binnen blijven. - Giet de pasta af en meng deze met het crème fraiche mengsel, de paprika en de cherrytomaatjes. - Garneer het bord met basilicum.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe