Ingrediënten
- 2 Kipfilets
- 0,5 liter Kippenbouillon
- 4 el Griekse Yoghurt 0% vet
- 2 Lenteuitjes
- 2 grote augurken
- 1 el Kerriepoeder
- 1 tl kurkuma
- Peper en zout
Porties: grote bak
Instructies
- Voeg een halve kippen bouillionblok toe aan 0.5 liter water in een pan. Breng dit aan de kook en voeg de kipfilets toe. Laat deze 15 minuten rustig gaar koken.
- In de schaal waarin je de salade straks ook gaat bewaren meng je door elkaar: - de griekse yogurt - gesnipperde lente uitjes - de augurk, gesneden in kleine stukjes - de kruiden
- Na de kooktijd leg je de kipfilets op een snijplank en trek je ze met twee vorken goed uit elkaar totdat je 'pulled chicken' krijgt.
- Laat het goed afkoelen en schep de kip daarna goed door je saus. Zet je kipkerriesalade koud en smakelijk eten.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe