Voor een grote pan mosselen. Lekker met ovenfrietjes!
Ingrediënten
- 2 kg Mosselen Panklaar
- 1 Ui gesnipperd
- 2 Teentjes knoflook geperst
- 1 Rode Paprika In reepjes
- 400 gr Mosselgroenten 1 zakje
- 2 el Koriander Fijngehakt
- 1 liter Donker bier
- Peper en zout
Porties: personen
Instructies
- Fruit de ui en de knoflook aan in een grote mosselpan of soeppan.
- Voeg de paprika en mosselgroenten toe en bak kort mee.
- Voeg het bier en de mosselen toe. Zorg dat alle mosselen in het bier staan, zit er te weinig vocht in de pan? Voeg dan wat water toe.
- Zodra het bier kookt, draai het vuur lag, en laat het afgedekt zachtjes koken. Als alle mosselen goed open staan zijn ze klaar.
- Als de mosselen klaar zijn, giet dan het te veel aan vocht af. Voeg de koriander als laatste toe.
- Lekker met ovenfrietjes.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe