In Vietnam vind je overal rijst, gewone rijst, rijstvellen in loempia’s, rijstnoedels als salade of in de soep. Rijst is één van de hoofdingrediënten in de Vietnamese keuken. In dit…
Archives
-
-
Een overheerlijke mix van groenten met ei, pindasaus en kroepoek. Om je vingers bij af te likken! <3 pindasaus 😉 Dit Indonesische groentegerecht wordt traditioneel niet op een broodje geserveerd.…
-
Wel zin in sushi maar geen tijd om allemaal rolletjes te maken, maak dan deze makkelijke sushi zonder te rollen. Makkelijk en snel zet jij een lekkere salade met alle…
-
Vandaag heb ik samen met Jeroen gekookt. Zijn idee: ‘wij gaan vandaag iets koken met bakbanaan! “. Dus hieronder wat wij gemaakt hebben. Curry met bakbanaan Recept Afdrukken MaaltijdHoofdgerecht KeukenAziatisch…
-
Flammekueche of Flammkuchen is weer helemaal hip. Deze ‘pizza variant’ heeft geen tomatensaus maar Créme Fraiche en is belegd met spekjes, tomaatjes…
-
Streetfood uit Thailand, makkelijk te bereiden in je eigen Nederlandse keuken 😉 Dit gerecht breng je op smaak met sojasaus, pinda’s en vissaus voor de oosterse touch, als frisje komt…
-
Pittige viscurry met Santen Recept Afdrukken MaaltijdHoofdgerecht, Vis KeukenAziatisch Porties Prep Tijd 2 personen 10 min Kook Tijd 30 min Porties Prep Tijd 2 personen 10 min Kook Tijd 30…
-
Mannen zijn altijd het best in pannenkoeken en eieren bakken, vraag mij niet waarom, maar dat smaakt altijd zo veel lekkerder als je vriend (of vroeger vaak mijn papa) deze…
-
Zelfgemaakte verse, knapperige loempia’s. Dit recept is voor het maken van grote loempia’s. Als hoofdgerecht eten wij 2 loempia’s per persoon. Idee voor de volgende keer is om kleine loempiaatjes te maken of…
-
Afgelopen weekend heb ik samen met Marjolein een avond in de keuken gestaan om een Indonesische rijsttafel te maken. Erg lekker en gezellig om verschillende gerechtjes te maken en te…