Heb jij zin in een gezond stukje bananenbrood maar wel met een chocotwist? Dan is dit recept echt iets voor jouw!
Tip: Ik gebruik een ronde springvorm en na het bakken snij ik het bananenbrood in 4 delen, die ik los invries. Zo heb je altijd vers bananenbrood!
Porties | Prep Tijd |
1 bananenbrood | 1 uur |
|
|
|
Heb jij zin in een gezond stukje bananenbrood maar wel met een chocotwist? Dan is dit recept echt iets voor jouw!
Tip: Ik gebruik een ronde springvorm en na het bakken snij ik het bananenbrood in 4 delen, die ik los invries. Zo heb je altijd vers bananenbrood!
|
Ingrediënten
- 140 gr amandelmeel
- 60 ml Kokosolie gesmolten
- 4 Bananen rijp
- 4 Eieren maat m/l
- 3 el Cacaopoeder
- 1 tl Vanille-extract
- 1 zakje Bakpoeder
- snufje Zout
- 100 gr smelt chocolade chips puur of melk
Porties: bananenbrood
Instructies
- Verwarm je oven voor op 200 graden Celcius.
- Meng alle ingrediënten, behalve de chocolade chips, met een mixer goed door elkaar. Let op: zorg ervoor dat je kokosolie gesmolten is.
- Roer de chocolade chips als laatste met een lepel door je beslag.
- Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en spuit de randen in met bakspray.
- Giet je beslag in de springvorm.
- Bak je brood gaar in 45 minuten, test daarna met een satéprikker of je cake helemaal gaar geworden is. Klaar 😀
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe